Fri rådgivning

Ring 0771-184 000

info@enklabegravningsbyran.se

Idag är det vanligt att planera en begravning på nätet. Det låter mer dramatiskt än vad det är, ett bättre sätt att beskriva det är att förbereda sig på nätet.
I medeltal är det 52 frågor man behöver ta ställning till som anhörig när man planerar en begravning. Många föredrar fortfarande att göra allt tillsammans på plats hos begravningsbyrån. Men med internets hjälp så kan man på ett utmärkt sätt förbereda sig på frågorna och tänka igenom en hel del innan det är dags att kontakta begravningsbyrån.

Ofta blir det några frågor kvar som man vill diskutera med begravningsbyrån, det kan gälla detaljer i ceremonin eller om det går att uppfylla vissa önskemål beroende på ort och lokal. Det är exempel på frågor som kan vara svåra att reda ut på nätet men som begravningsbyrån har svar på.

För många är det inte enkelt att ta ställning till alla frågor. Om man planerar en begravning för första gången så är det inte säkert att men ens förstår alla begrepp. Gör iså fall en planering efter det du kan ta ställning till. Kontakta sedan oss på Enkla Begravningsbyrån så går vi igenom allt tillsammans.

Tänk särskilt igenom om den avlidne hade några önskemål. Kanske det finns ett Livsarkiv hemma eller på begravningsbyrån? Du kan alltid kontakta oss på Enkla Begravningsbyrån för en kontroll om ett Livsarkiv finns hos någon av våra 400 begravningsbyråer. Det kan också vara skapat digitalt på livsarkivet.se.