Fri rådgivning

Ring 0771-184 000

info@enklabegravningsbyran.se

Om Enkla Begravningsbyrån

Vilka är SBF?

SBF är Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer och i vår organisation ingår 430 auktoriserade begravningsbyråer. Sedan starten 1922 har vi jobbat för att alltid ge så bra service som möjligt för anhöriga. Med byråer utspridda över hela landet, på mindre orter och i större städer, finns vi alltid nära dig.

Okej, men vad är då Enkla?

Enkla begravningsbyrån är en digital samlingsplats för alla SBFs byråer, där vi lägger fokus på att underlätta en svår process. Enklas syfte är att förenkla vägen mellan byrå och anhörig, och tvärtom, utan att kompromissa med service, kvalité eller bemötande. Med 430 byråer i landet tror vi att den lokala kunskapen vi samlat på oss under alla dessa år, är det som gör den stora skillnaden. Den kunskapen är något vi vill dela med oss av för att skapa så bra begravningar som möjligt, oavsett vem eller var du är.

Vad är auktorisation?

Alla medarbetare på en auktoriserad byrå har gått igenom SBF’s auktorisationsutbildning. Det innebär att man alltid främjar mer än god begravningssed och etik, alla arbetsuppgifter sköts med största respekt för anhöriga och den avlidne och alla auktoriserade byråer omfattas av de nödvändiga försäkringar som behövs för att hjälpa den som beställt en begravning, oavsett vad som händer. En auktoriserad byrå omfattas exempelvis av SBF’s reklamationsfond som uppgår till minst 200.000 kr för att leva upp till löftet om garantin till rätt hjälp. Mer om auktorisation hittar du här.

Vår integritetspolicy

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i kontakter med oss och när du gör en beställning.